Свідоцтва

"Я є студенткою Біблійного інституту "Слово життя" і учасником Партнерської програми. За цей час я мала можливість оплачувати навчання в Біблійному інституті, я мала фінанси на все необхідне. Бог врятував життя мамі, зберіг будинок від пожежі, наші стосунки в родині змінилися, стали набагато кращими і теплішими, я отримала зцілення від серйозної хвороби в спині! Для мене це честь – бути партнером в будівництві Дому Божого. Дякую за ваші молитви і підтримку!"


“Мій чоловік став учасником Партнерської програми відразу після того, як про це оголосили в церкві, я приєдналася трохи пізніше. У мужа в перший рік партнерства прибутки зросли в 5 разів, сьогодні також прибутки всієї родини зростають швидкими темпами. Бог дає нам те, про що ми раніше і не мріяли! Це честь для нас – служити Богові і сіяти в будівництво Дому Божого”. Ольга П.


“Ми дуже вдячні вам за вашу працю і молитовну підтримку! Проблема, яку ми не могли вирішити протягом 13 років, нарешті вирішилася! Весь цей час ми з родиною орендували житло, але зараз ми вже маємо власне житло в Донецьку! Слава Господу!” Родина К.


“Хочу засвідчити, що після того, як ми з дружиною прийняли рішення про партнерство, в нашому житті почали відбуватися добрі зміни. Бог дав мені хорошу роботу з високою зарплатнею і перспективою подальшого зростання. Кілька років тому лікарі поставили мені серйозний діагноз і наполягали на терміновій операції. Але сьогодні я повністю здоровий, усі симптоми хвороби зникли, і вперше за багато років у мене відмінне самопочуття! Бог також зцілив дружину від серйозного захворювання. За все вдячний Господу!" К.М.


“Хочу засвідчити про чудо Боже! Не так давно зверталась з проханням молитися про дружину онука, у неї одна нирка, і під час вагітності виникли проблеми. Ми всі молилися, щоб Бог зберіг її та дитинку. Дякуємо Господу! Оля, дружина онука, народила здорового хлопчика, все добре і з мамою, і з дитиною! Дякуємо за ваші молитви!”


"Так сталося, що в моєму житті було багато болю та сліз. Я не зі слів чужих людей знаю, що таке біль самоти, втрата близьких, дорогих серцю людей. Моїх батьків не стало, коли мені не було ще 18 років. Пізніше я познайомилася з молодою людиною, яка стала моїм чоловіком. У нашому житті також було далеко не все гладко, але слава Богу за Його милість і за Церкву, де я знайшла стільки підтримки!  У нас з'явилася маленька дитина, і скільки ж було радості, коли ми узнали, що у нас буде друге маля! Але прогнози лікарів виявилися невтішними, у маляти було виявлене серйозне захворювання. Після народження він прожив усього декілька днів... Мені було дуже важко, я постійно плакала... Здавалося, що усередині мене була суцільна рана... Але в якийсь момент Бог дав мені слово. Він показав мені, що так любить мене, і також сказав, що особливим чином відзначить мене під час осінньої конференції, коли я стоятиму на сцені. І коли я почула про те, що я стала 5000-ти тисячним партнером, і мені потрібно буде вийти на сцену для того, щоб пастор Леонід вручив мені Біблію, це було великим свідоцтвом для всієї нашої родини! Я вдячна Богу за Його вірність і милість до мене, і точно знаю, що служити Богу в будівництві Його Дому - велика честь для мене!" Вікторія Ч., м.Докучаєвськ


"Я дякую моєму Господу і також моїй церкві за підтримку в молитвах за мої потреби. Я написала деякі молитовні прохання у відділ партнерства, і зараз деякі з них вже вирішилися в славу Божу – мій чоловік відкрив своє серце для Господа і прийняв Ісуса Христа своїм Господом і Спасителем! Також ми виплатили податок на будинок вчасно, навіть раніше встановлених термінів!". Косовіч Катерина.


"Хочу від щирого серця подякувати партнерському відділу та всім, хто молився за нашу потребу. Я дякую Господу за те, що Він звільнив чоловіка від алкоголізму, куріння, інших гріхів, які буквально зруйнували нашу сім'ю і стосунки. Зараз чоловік зовсім інший, Бог дав йому роботу, де він працює з віруючими людьми, в церкві служить в групі порядку, ходить радісний, щасливий. Коли він грішив, багато хто говорив, що йому вже нічого не допоможе, враховуючи те, що він 3 рази відбував термін покарання. Тепер усі, хто знає нашу сім'ю, дивуються! Дякую Господові! Наші стосунки відновлені, сім'я врятована, це для мене велике диво! Дякую Богу і всім, хто за нас молився!". Л.Г.


"Дякую Господу за холодильник і пральну машинку-автомат! Бог дає більше, ніж ми просимо! Дякую, дорогий Господь! Дорогі брати і сестри, дякую за молитовну підтримку. Бог благословить вас!". Кравець О.А.


"Торік ми вчилися в Біблійному інституті. Було дуже нелегко з оплатою за навчання, але слава Богу, ми пройшли, зростали у вірі. Чоловік давно хотів другу дитину. Я боялась, тому що грошей не вистачало, жили по зйомних квартирах, батьки допомагати не можуть. Але мені так набридло жити в страху, що одного вечора я просто розплакалась перед Богом, і вирішила все довірити Йому, у тому числі і питання про дитину, і Бог допоміг! Господь допоміг знайти окреме житло, хазяйка не стала брати з нас грошей, платимо лише за світло і воду. Я завагітніла другою дитиною. У день пологів ми ще мали потребу в фінансах, до того ж не встигли доробити ремонт. Але Господь вирішив і ці питання: транспорт, лікарі,  фінанси, одяг для дитини, коляска, ліжечко, ванночка, ремонт доробили, лад навели! У нас народилася дівчинка, назвали Вірою! Цього року ми збільшили пожертвування на будівництво. Вдячні Отцеві за все!". Анатолій, Наталя.