З днем народження!

1 травня Християнська церква "Слово життя " (УХЄЦ) м.Донецька відзначила свій черговий день народження. Рівно 21 рік тому з невеликої групи віруючих, які проповідували Євангеліє під відкритим небом на центральних вулицях міста, була народжена церква. Сьогодні кількість її парафіян нараховує більше 5000 чоловік.

У концертній програмі святкових Богослужінь звучали музичні твори, інструментальні композиції та сольні виступи у виконанні музикантів групи прославлення церкви "Слово життя", танцювальний колектив "Твій вибір" представив до уваги глядачів український танець. 

   

Помічник пастора з молитовного служіння Галина Антонівна Кучинська у своїй проповіді "Головна мета твого життя" поділилась актуальним словом про важливість близьких взаємин з Богом. 

"Божа воля для кожного віруючого є в тому, щоб ми ставали все більше схожими на Ісуса Христа. Якщо це не є нашою головною метою, в житті з'являється багато проблем. Але самі ми не можемо змінитися. Все, що ми можемо робити - проводити достатньо часу в спілкуванні з Богом, перебуваючи в молитві, читаючи Боже Слово і дозволяючи Духу Святому перетворювати нас в образ Христов!".

По завершенню служінь для всіх парафіян і гостей церкви було влаштоване солодке частування в кафе і на літній терасі, де віруючі могли продовжити святкування і спілкування один з одним за чашкою чаю.