У Біблійному інституті "Слово життя" розпочався новий навчальний рік

5 жовтня у Біблійному інституті «Слово життя» м.Донецька (УХЄЦ) відбулось урочисте відкриття нового навчального року. Цього року першокурсники дістали можливість вчитися на першому курсі, другий курс – на денному, і з метою надання можливості вступити до інституту цього року всім бажаючим, набір студентів продовжено до кінця жовтня.

З напутливими словами до студентів звернулись ректор Біблійного інституту, старший пастор Української Християнської Євангельської Церкви Л.М.Падун, викладачі інституту і служителі церкви – Г.А.Кучинська, В.П.Шабанов, В.М.Рудий, декан інституту С.Л.Крюков, а також директор місії зі Швеції Крістіан Окерхієльм і декан Біблійної школи з м.Уппсала Стафан Моберг.

«Біблійний інститут – це те місце, де можна по-справжньому стати християнином, тому що не християни стають учнями, але написано, що «християнами було названо учнів» - сказав у своєму зверненні Леонід Падун. - Ваша відвертість і готовність вчитися вже говорить про ваше серйозне відношення до Христа, і те, що не зважаючи на багато труднощів і перешкод, ви все ж змогли опинитися сьогодні серед студентів, вже є для вас великою перемогою.

Ісус Христос сказав: «Злодій тільки на те закрадається, щоб красти й убивати та нищити. Я прийшов, щоб ви мали життя, і подостатком щоб мали». У цьому вірші закладено дві школи, і одну з них ми з вами вже успішно пройшли разом з «викладачем», який прийшов, щоб красти, убивати та нищити. Ми досить навчилися жити в убогості, хворобах, депресії і поразках. Але прийшов час пройти іншу школу і навчитися жити життям з подостатком! Настав час школи Доброго Пастиря, коли від безнадійності ми можемо перейти до надії нашого покликання, від слабкості – до сили і величі Божої могутності, від убогості - до багатства славного спадку, про який говорив апостол Павло, молячись про Дух премудрості та відкриття. В Ісусі Христі нам все вже дароване з подостатком, нам потрібно лише це побачити! І я щиро бажаю і молюся про те, щоб цей навчальний рік став роком Божої премудрості та відкриття для кожного з вас!».