Недільні служіння з Карлом-Густавом Северіним (аудіо)

З 21 по 24 жовтня в Донецьку був Карл-Густав Северін, який спеціально приїхав, щоб взяти участь у проводах Галини Іванівни Падун, а також послужити церкві на чотирьох недільних Богослужіннях.

Наводячи в приклад подвиг віри чудової Божої жінки, яка на власні очі побачила спасіння чоловіка і виховала дев'ятеро дітей, які сьогодні служать Господу, Карл-Густав підбадьорив віруючих благословляти своїх дітей та онуків і бути для них прикладом, з постійністю приводячи до Церкви. "Привести до Бога свою родину - це найважливіше в твоєму житті, - сказав у своїй проповіді Карл-Густав Северін. - Якщо ти вирішуєш ходити до Церкви лише час від часу, ти втрачаєш Божий захист над своєю сім'єю, діти починають переживати духовні атаки. У Церкві ми отримуємо духовну силу, слухаючи Боже Слово і спілкуючись з іншими віруючими. Ти ніколи не залишишся самотнім, якщо благословення Боже є на тобі. Навіть вмираючи, ми залишаємо нетлінний спадок дітям і онукам - свою віру, щоб вони продовжували йти за Богом. Тому прийми вірне рішення, щоб ти і дім твій служили Господу!".

На 3-му та 4-му служіннях Карл-Густав говорив про силу наших слів, і про те, наскільки важливим є те, що ми проголошуємо в своє життя: "Бог створив нас з чудовим інструментом - язиком, яким, як говорить Біблія, ми можемо благословляти Господа і проклинати людей. Багато хто знаходиться сьогодні в поразці лише через те, що вони говорять, тому що наш язик - це духовний меч. Ми обираємо, проти кого ми його направлятимемо: проти свого власного життя, або проти диявола і проблем. Проголошуй Слово Боже в кожну ситуацію свого життя, і ти отримаєш повну перемогу!".

Проповіді в mp3:

"Я і дім мій будемо служити Господу"

"Сила наших слів"