У.Екман: "Час змінюватися"

18 вересня, в суботу, в Палаці спорту “Дружба” відбувся другий день конференції “Слово, що змінює життя”. На ранковому служінні пастор Ульф Екман говорив про "духовні сезони” в житті кожного віруючого і готовність до змін.

“Для всього є свій час. Так само, як в природі існують певні пори року, в нашому житті також є "духовні сезони”. Потрібно приймати і досліджувати ці сезони, щоб поводитися відповідно до них. Кожен сезон має в собі щось чудове, але ти повинен погодитися і прийняти той час, в якому знаходишся, радіючи в ньому.

Нам не подобається мінятися. Нам не подобається все, що відбувається раптово і порушує наші плани. Ми шукаємо колишньої стабільності і шукаємо того, що було раніше, але якщо ми хочемо зростати, ми повинні змінюватися. Якщо ти хочеш слідувати за Ісусом, ти маєш проходити від однієї зміни до іншої, і ніколи не зможеш зупинитися, сісти і згадувати минулі перемоги!

У житті апостолів постійно були несподівані зміни: смерть Ісуса, Його воскресіння, сошестя Духу Святого, екстремальні ситуації в служінні, але вони пройшли через всі радикальні зміни! Будь готовий до змін, і Дух Святий поведе тебе від змін до змін!"

 

Проповідь у форматі DVD і mp3 Ви можете придбати в книжковому магазині "Слово життя" за адресою:

м.Донецьк, вул.Ткаченка, 100 

тел.: + 38 (050) 0175750 

e-mail: ph.wolua@gmail.com

Інтернет-магазин "Слово життя": http://webshop.wolua.org 

 

Текстова он-лайн трансляція конференції:

FacebookTwitter 

Фотогалерея - тут