У.Екман: "Твоє покликання - бути схожим на Ісуса"

Яскравою завершальною крапкою першого дня конференції стала проповідь пастора Ульфа Екмана про основне покликання кожного віруючого – перетворюватися в образ Ісуса Христа.

"Наше життя не може бути розділене на життя вдома, на роботі і в служінні, тому що ми повинні скрізь жити однаково і рухатися в одному помазанні. Дух Святий бажає допомогти нам в цьому, тому що у нас один Бог, одне життя, одне спасіння.

Багато хто хоче бути пророком, євангелістом, мати помазання Ілії, Єлисея та інших великих служителів Божих. Але є Хтось більше Івана Хрестителя, Ілії, Єлисея - це Ісус Христос, і наше покликання – бути схожими на Нього.

Він дарував нам спасіння не лише, щоб благословити, але щоб ми стали благословенням.

Залишай егоїзм у своєму житті, щоб ти впокорювався, а Він зростав. Цей світ прагне до влади, але Ісус Христос був рухомий співчуттям і любов'ю, хоча і мав безмежну владу. Коли Ісус наповнює наше серце, ми не просто любимо всіх людей взагалі, але кожну людину!

Ісус пробачив і дарував нам спасіння, але інколи ми можемо бути такими нерозумними, не пробачаючи інших! Подібно до слуги, який не пробачав про якого говорить Євангеліє, сьогодні багато хто виявляється обдуреним плоттю і цим світом, забуваючи про той величезний борг, який Ісус пробачив їм, але не можуть забути і пробачити помилок своїх братів. Ніщо так не зупиняє Пробудження, як крижаний погляд непрощаючого серця!

Найщасливіша людина – та, хто вміє прощати все!

Причина непрощення полягає в гордості: “Я кращий за тебе, більший, ніж ти, розумніший і вродливіший”, але це дуже нерозумно! Ісус добровільно залишив Свою позицію, Свою владу, тому що в Ньому не було гордості, і після цього Він був піднесений. Ми часто думаємо про мудрість, про помазання і чудеса, але Ісус був готовий залишити все, що мав. Він був готовий навіть до смерті. Якщо ти залишиш останні краплі гордості, ти навіть не уявляєш, куди Господь поведе тебе у твоєму житті!"

Проповідь у форматі DVD і mp3 Ви можете придбати в книжковому магазині "Слово життя" за адресою:

м.Донецьк, вул.Ткаченка, 100 

тел.: + 38 (050) 0175750 

e-mail: ph.wolua@gmail.com

Інтернет-магазин "Слово життя": http://webshop.wolua.org 

 

Текстова он-лайн трансляція конференції:

FacebookTwitter  

Фотогалерея - тут